خورشت کبک مجارستانی

خورشت کبک مجارستانی | کبکنجیر

خورشت کبک مجارستانی را به راحتی می‌توانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.

مواد لازم برای خورشت کبک

 

دو عدد کبک درشت خرد شده 250 گرم قارچ ورقه ورقه دو پیمانه آب مرغ
دو قاشق کره یک عدد پیاز ساطوری یک پیمانه خامه و ماست
سه قاشق گشنیز ساطوری سه برش لیمو با پوست نمک و فلفل
نیم کیلو تره بار شامل هویج و کدو سبز کرفس پوست گرفته و خرد شده

 

خرید گوشت کبک

دستور پخت خورشت کبک

  1. استخوان‌های درشت کبک را جدا کرده و به گوشت نمک و فلفل بپاشید و آن را کنار بگذارید.
  2. یک قاشق کره را در مایتابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. پیاز را در کره تفت دهید تا بلوری شود.
  3. سپس پیازهای داغ شده را  برداشته و کنار بگذارید.
  4. باقیمانده کره را اضافه کنید تا داغ شود. تکه‌های کبک را در مایتابه بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت بدهید.
  5. پس از آن آب مرغ را با پیاز داغ و لیمو اضافه کنید تا به جوش بیاید.
  6. تره بار و کبک را در قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته، 40 تا 45 دقیقه صبر کنید.
  7. خامه و ماست را هم زده و روی خورشت بریزید و زیرورو کنید.
  8. پس از اینکه داغ شد بردارید و داخل ظرف غذاخوری بکشید.
  9. گشنیز را روی خورشت بپاشید و غذا را میل کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *