خورشت کبک مجارستانی را به راحتی میتوانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.
مواد لازم برای خورشت کبک
دو عدد کبک درشت خرد شده | 250 گرم قارچ ورقه ورقه | دو پیمانه آب مرغ |
دو قاشق کره | یک عدد پیاز ساطوری | یک پیمانه خامه و ماست |
سه قاشق گشنیز ساطوری | سه برش لیمو با پوست | نمک و فلفل |
نیم کیلو تره بار شامل هویج و کدو سبز | کرفس پوست گرفته و خرد شده |
خرید گوشت کبک
دستور پخت خورشت کبک
- استخوانهای درشت کبک را جدا کرده و به گوشت نمک و فلفل بپاشید و آن را کنار بگذارید.
- یک قاشق کره را در مایتابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید. پیاز را در کره تفت دهید تا بلوری شود.
- سپس پیازهای داغ شده را برداشته و کنار بگذارید.
- باقیمانده کره را اضافه کنید تا داغ شود. تکههای کبک را در مایتابه بریزید و 2 تا 3 دقیقه تفت بدهید.
- پس از آن آب مرغ را با پیاز داغ و لیمو اضافه کنید تا به جوش بیاید.
- تره بار و کبک را در قابلمه بریزید، شعله را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته، 40 تا 45 دقیقه صبر کنید.
- خامه و ماست را هم زده و روی خورشت بریزید و زیرورو کنید.
- پس از اینکه داغ شد بردارید و داخل ظرف غذاخوری بکشید.
- گشنیز را روی خورشت بپاشید و غذا را میل کنید.