کباب کبک با سس پرتقال و عسل

کباب کبک با سس پرتقال و عسل | کبکنجیر

کباب کبک با سس پرتغال و عسل را به راحتی می‌توانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.

مواد لازم برای کباب کبک با سس پرتقال و عسل

یک عدد کبک بزرگ پاک کرده یک عدد لیمو با پوست ورقه ورقه
یک پیمانه آب پرتقال دو قاشق گرد نشاسته
دو عدد پرتقال دو قاشق سرکه انگور دو قاشق کره نرم
دو قاشق عسل جعفری یا گیشنیز نمک و فلفل
خرید گوشت کبک

دستور پخت کباب کبک با سس پرتقال و عسل

1-هر دو عدد پرتقال را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌های نازک ببرید.

2-تخم ورقه‌ها را در بیاورید، رویه رنگی پوست یک عدد پرتقال را با سیب زمینی پوست کن به صورت نوار در آورید و به صورت رشته رشته ببرید.

3-رشته‌ها را 8 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف آب یخ ریخته و کنار بگذارید.

4-فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

5-نشاسته را در آب پرتقال حل کرده و در دیگچه روی حرارت کم بگذارید تا غلیظ شود.

6-خلال پوست پرتقال را با نیمی از کره و اندکی نمک و فلفل مخلوط کنید و به سطح بیرون و درون کبک بمالید.

7-سینی فر را با باقی کره چرب کنید و کبک را با سینه روی آن بخوابانید و 50 تا 55 دقیقه داخل فر بگذارید.

8-چند بار از آب و روغن توی سینی روی آن بریزید و 10 دقیقه پیش از برداشتن، کبک را برگردانید.

9-پس از برداشتن به دیس داغ منتقل کنید و روی آن یک ورق آلومینیوم بکشید.

10-عسل را با سرکه در دیگچه نشاسته بریزید. مایه داخل سینی را با کمی از روغن کبک اضافه کنید و مخلوط کنید.

11-برش‌های پرتقال و لیمو را در این مایه بریزید و پس از 2 الی 3 دقیقه جوشیدن، شعله زیر دیگچه را خاموش کنید.

12-ورق آلومینیوم را از روی کبک بردارید، مایه آب پرتقال را روی کبک بدهید و دیس را با برش‌های پرتقال و لیمو و شاخه‌های جعفری و گشنیز تزئین نمایید.

13-لازم به ذکر است در پخت کبک به هر روش، از رب گوجه و سس گوجه استفاده نکنید زیرا طعم اصلی کبک از بین می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *