طرز تهیه تاکو ماهی سرخو

طرز تهیه تاکو ماهی سرخو | کبکنجیر

تاکو ماهی سرخو را به راحتی می‌توانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.

زمان آماده سازی سرو
45 دقیقه برای 4 نفر

ویژگی‌های تغذیه‌ای: سرشار از امگا3، فاقد لاکتوز، فاقد کلسترول، فاقد گلوتن، فاقد سویا.

مواد لازم برای تاکو ماهی سرخو

2 عدد نارنج متوسط 1/3 فنجان پیاز سفید خرد شده
1/4فنجان گشنیز خرد شده فلفل قرمز به اندازه دلخواه
1/8 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ادویه کاجون 1 قاشق غذاخوری روغن
1 فنجان کلم خرد شده 8 تکه نان ترتیلا
500 گرم فیله ماهی سرخو
خرید گوشت ماهی

دستور پخت تارکو ماهی سرخو

1-نارنج را به دو قسمت برش بزنید و هسته‌های آن را جدا کنید.

2-پیاز، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را با هم مخلوط کنید.

3-چاشنی کاجون را به دو طرف ماهی سرخو بپاشید.

4-روغن را داخل یک تابه بر روی حرارت متوسط بریزید.

5-ماهی سرخو را داخل تابه به مدت 7 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای و پخته شود.

6-پس از آن داخل بشقابی قرار دهید و باقیمانده آبلیمو را بر روی آن بریزید.

7-بر روی ماهی‌ها ترکیب پیاز، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و آبلیمو را بپاشید.

8-ماهی‌ و کلم را به طور مساوی بین نان‌های ترتیلا تقسیم کنید.

9-آب نارنج‌ را بر روی ترتیلاها بریزید و در صورت تمایل با گشنیز تزئین کنید.

ارزش تغذیه‌ای تاکو ماهی سرخو

302 کالری، 7 گرم چربی، 42 میلی گرم کلسترول، 446 میلی گرم سدیم، 34 گرم کربوهیدرات، 6 گرم فیبر، 27 گرم پروتئین، 10 گرم قند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *