تاکو ماهی سرخو را به راحتی میتوانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.
زمان آماده سازی | سرو |
45 دقیقه | برای 4 نفر |
ویژگیهای تغذیهای: سرشار از امگا3، فاقد لاکتوز، فاقد کلسترول، فاقد گلوتن، فاقد سویا.
مواد لازم برای تاکو ماهی سرخو
2 عدد نارنج متوسط | 1/3 فنجان پیاز سفید خرد شده |
1/4فنجان گشنیز خرد شده | فلفل قرمز به اندازه دلخواه |
1/8 قاشق چایخوری نمک | 2 قاشق غذاخوری آبلیمو |
2 قاشق غذاخوری ادویه کاجون | 1 قاشق غذاخوری روغن |
1 فنجان کلم خرد شده | 8 تکه نان ترتیلا |
500 گرم فیله ماهی سرخو |
دستور پخت تارکو ماهی سرخو
1-نارنج را به دو قسمت برش بزنید و هستههای آن را جدا کنید.
2-پیاز، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
3-چاشنی کاجون را به دو طرف ماهی سرخو بپاشید.
4-روغن را داخل یک تابه بر روی حرارت متوسط بریزید.
5-ماهی سرخو را داخل تابه به مدت 7 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا قهوهای و پخته شود.
6-پس از آن داخل بشقابی قرار دهید و باقیمانده آبلیمو را بر روی آن بریزید.
7-بر روی ماهیها ترکیب پیاز، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و آبلیمو را بپاشید.
8-ماهی و کلم را به طور مساوی بین نانهای ترتیلا تقسیم کنید.
9-آب نارنج را بر روی ترتیلاها بریزید و در صورت تمایل با گشنیز تزئین کنید.
ارزش تغذیهای تاکو ماهی سرخو
302 کالری، 7 گرم چربی، 42 میلی گرم کلسترول، 446 میلی گرم سدیم، 34 گرم کربوهیدرات، 6 گرم فیبر، 27 گرم پروتئین، 10 گرم قند.