ماهی کبابی با سس پپروناتا

ماهی کبابی با سس پپروناتا | کبکنجیر

ماهی کبابی با سس پپروناتا را به راحتی می‌توانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.

زمان آماده سازی زمان پختن سرو
45 دقیقه 45 دقیقه 4 نفر

ویژگی‌های تغذیه‌ای: سلامت استخوان‌ها، فاقد لاکتوز، مناسب دیابتی‌ها، فاقد کلسترول مضر، فاقد گلوتن، مناسب سالمندان، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب، تنظیم فشار خون، پروتئین بالا، قند پایین، کربوهیدرات پایین، سدیم پایین، کالری پایین، فاقد سویا.

مواد لازم برای ماهی کبابی با سس پپروناتا

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
یک عدد فلفل قرمز خرد شده یک عدد پیاز قرمز متوسط خرد شده 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
یک قاشق چایخوری آویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا 8 فنجان فلفل دلمه‌ای خرد شده
1/4 فنجان کاپاریس 2 قاشق غذاخوری سرکه 500 گرم ماهی شیر
نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 فنجان سبزیجات تازه 1/4 فنجان رازیانه ورقه‌ای نازک
خرید گوشت ماهی

دستور غذا ماهی کبابی با سس پپروناتا

1-دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید.

2-سیر، دانه رازیانه و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا سیر شروع به قهوه‌ای شدن کند(2 تا 3 دقیقه).

3-پیاز را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود.

4-پونه کوهی، آویشن و پاپریکا را با فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و حرارت را کم کنید. هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود(حدود 20 دقیقه).

5-کاپاریس و سرکه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. در اینجا سس پپروناتا آماده شد و آن را کنار بگذارید.

6-دو قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را روی ماهی‌ها بمالید و نمک بر روی آن‌ها بپاشید.

7-ماهی‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و فر را روی درجه گریل قرار دهید(6 تا 10 دقیقه).

8-ماهی‌ها را روی سس پپروناتا بگذارید و روی آن سبزیجات و رازیانه بریزید.

ارزش تغذیه‌ای ماهی کبابی با سس پپروناتا

کالری 396
پروتئین 31.2 گرم
کربوهیدرات 10.9 گرم
فیبر 3.7 گرم
قند 5.1 گرم
چربی 24.6 گرم
کلسترول 96.8 میلی گرم
ویتامین A 3565 IU
ویتامین C 123.7 میلی گرم
کلسیم 56.7 میلی گرم
آهن 1.8 میلی گرم
منیزیم 69.5 میلی گرم
پتاسیم 932 میلی گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *