کباب کبک با سس پرتغال و عسل را به راحتی میتوانید در خانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این غذا را در اینجا مشاهده نمایید.
مواد لازم برای کباب کبک با سس پرتقال و عسل
یک عدد کبک بزرگ پاک کرده | یک عدد لیمو با پوست ورقه ورقه |
یک پیمانه آب پرتقال | دو قاشق گرد نشاسته |
دو عدد پرتقال | دو قاشق سرکه انگور | دو قاشق کره نرم |
دو قاشق عسل | جعفری یا گیشنیز | نمک و فلفل |
دستور پخت کباب کبک با سس پرتقال و عسل
1-هر دو عدد پرتقال را پوست بگیرید و به صورت ورقههای نازک ببرید.
2-تخم ورقهها را در بیاورید، رویه رنگی پوست یک عدد پرتقال را با سیب زمینی پوست کن به صورت نوار در آورید و به صورت رشته رشته ببرید.
3-رشتهها را 8 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید و سپس در ظرف آب یخ ریخته و کنار بگذارید.
4-فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
5-نشاسته را در آب پرتقال حل کرده و در دیگچه روی حرارت کم بگذارید تا غلیظ شود.
6-خلال پوست پرتقال را با نیمی از کره و اندکی نمک و فلفل مخلوط کنید و به سطح بیرون و درون کبک بمالید.
7-سینی فر را با باقی کره چرب کنید و کبک را با سینه روی آن بخوابانید و 50 تا 55 دقیقه داخل فر بگذارید.
8-چند بار از آب و روغن توی سینی روی آن بریزید و 10 دقیقه پیش از برداشتن، کبک را برگردانید.
9-پس از برداشتن به دیس داغ منتقل کنید و روی آن یک ورق آلومینیوم بکشید.
10-عسل را با سرکه در دیگچه نشاسته بریزید. مایه داخل سینی را با کمی از روغن کبک اضافه کنید و مخلوط کنید.
11-برشهای پرتقال و لیمو را در این مایه بریزید و پس از 2 الی 3 دقیقه جوشیدن، شعله زیر دیگچه را خاموش کنید.
12-ورق آلومینیوم را از روی کبک بردارید، مایه آب پرتقال را روی کبک بدهید و دیس را با برشهای پرتقال و لیمو و شاخههای جعفری و گشنیز تزئین نمایید.
13-لازم به ذکر است در پخت کبک به هر روش، از رب گوجه و سس گوجه استفاده نکنید زیرا طعم اصلی کبک از بین میرود.